Bare Minerals GÖR festen!

Överst: den nakna sanningen (hua!). I mitten: make men nybadad och rufsig i håret. Underst: all set for party! Tack Bare Minerals-teamet 🙂

Sitter här med världens snyggaste fest-make up och inväntar middagen! Om jag är bra på att sminka? Nja, inte så här bra i alla fall, äran går helt till den duktiga tjej och representant för märket Bare Minerals (Bare Escentuals…ID make up…vad 17 man nu säger – kärt barn har många namn!) som för en stund sedan demonstrerade Bare Minerals-produkterna på mig här på Selma Spa.

De har ju som jag berättat 20-års jubileum, så när man kommer in i lobbyn här på Selma spa+ har de en make up-station kan man kalla det där de står och, helt gratis, sminkar den som vill se resultatet av dessa mineralpuderfoundations.

Jag är redan frälst sedan många år och blev av med återkommande blemmor av dåliga rougesorter när jag gick över till ID. Nu fick jag även lära mig ännu mer om hur man kan jobba med produkterna.

Vi har också hunnit bada och basta. (Vi – ja det är mamma och jag – because she’s worth it! ;-)). Det var verkligen läääänge sedan jag simmade i deras stora pool! Förutom den har de två jacuzzi vid sidan om samt ytterligare en mellanvarm pool som man kan simma ut ifrån.

I denna utomhusdel kan man få undervattensmassage via olika jetstrålar och jag kan tänka mig att det är extra härligt på vintern, som alla utomhuspooler är (för effektens skull). Den påminde mig för övrigt mycket om utomhuspoolen i Evian les Bains spa…undrar just om de haft dem som inspiration?

Om bara några få minuter är det dags för middagen…mmm…såhär låter fredagens meny här på Selmas 20-års firande: sallad nicoise på rimmad lax, rimmad sejrygg med kantarellkräm och rotfrukter samt ostkaka till efterrätt med rårörda körsbär.

3 thoughts on “Bare Minerals GÖR festen!

  1. Skulle gärna sätt bilder i samma färgskala. Svårt att jämföra den översta bilden med de två undre när de är tagna på helt olika sätt. Synd, kan bli vilseledande resultat.

    1. En korrekt iakttagelse. Det är dock inte gjort så för att vilseleda, jag fick hjälp att fota och vi försökte på den första få lite extra dagsljus…sen togs den sista på rummet vill jag minnas. Men sant som sagt – visst bör det egentligen vara tagna i exakt samma ljus och med exakt samma bakgrund om det ska gå att jämföra på ett rättvist sätt.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier