Ansiktsolja från Rosagården

Eftersom jag just bytt favoritprodukt här på bloggen ville jag skriva lite om mitt val. Det blev en olja igen… :-).

Som ni vet är jag svag för oljor. Jag älskar krämer också, men mer för kroppen, och med tiden har jag märkt att min ansiktshud föredrar olja. Det här går lite stick i stäv med vad man fick lära sig förr, jag har nämligen blandhy och att olja in den känns ju egentligen lite konstigt. Men det funkar.

En jättefin ansiktsolja jag nu provat en tid och därför kan gå i god för är Super Ansiktsolja från Rosagården. Den är ekologisk och beskrivs som ett vitaliserande serum för mogen eller trött hud och passar såväl torr-, normal- eller blandhy.

Oljan innehåller bland annat olja från gurkört, nyponrosfrö, makadamia och avokado. Den är dessutom rik på vitamin E och A som är riktigt hudgodis. Den är dryg, jag tar bara några droppar som jag smörjer in huden med efter rengöring, både morgon och kväll.

Huden blir inte fet snarare känns det som att talgproduktionen har stabiliserats, och känslan är att hyn blir mjuk och len. Sedan jag började använda den har jag inte haft några plitor alls. Oljan blir därför min nya produktfavorit här på Spabanken! Oljan finns att köpa bland annat på nätet hos A-store som har en mängd trevliga naturliga hudvårdsmärken.

2 thoughts on “Ansiktsolja från Rosagården

 1. Tack för tipset – älskar också ansiktsoljor! Är en ganska ny upptäckt; började med en olja från Dermanord, har nyss testat en från Nea som också passar en blandhy perfekt. Har dock inte hittat den perfekta oljan för gravida magen ännu…:-) Har du något tips?

  // E

  1. Hej Elena!
   Jag hade nyligen ett par skönhetstips i Amelias Vänta Barn-specialtidning men den kanske inte är ute än, jag vet inte. I alla fall. Själv var jag väldigt nöjd med Weledas havandeskapsolja (tror jag den hette om jag inte blandar ihop den med den som var för underlivet ;-)), Apoteket har en gravidolja nu också som faktiskt är helt okej. Om de hjälpte eller inte är ju svårt att säga, jag smorde mig i alla fall ofta och fick inga hudbristningar/strior alls!
   Lycka till och återkom gärna och berätta vad du köpte – och om det funkade! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier