Terrassen till Guanahanis spasvit.

Hemma igen. Vilken resa! Hela mitt inre sjunger! 🙂 Jag kĂ€nner mig vĂ€ldigt, vĂ€ldigt tacksam
 Start i Miami och besök pĂ„ hela 9 karibiska öar under 2,5 veckors tid med underbara temperaturer, upplevelser och möten. Wow…

DÄ och dÄ har jag försökt uppdatera bloggen men det har inte alltid varit lÀtt att komma Ät internet. SÀrskilt inte den sista veckan dÄ vi mestadels hoppade i land direkt i vattnet frÄn en mindre transportbÄt, och spenderade dagen pÄ nÄgon paradisisk strand.

Guanahani Àr det första Clarins-spa jag besökt.

Jag har till exempel inte berÀttat om de fina spahotellen vi besökte pÄ lyxiga St Barth (en gÄng svenskÀgt, snacka om tabbe att vi sÄlde ön till fransmÀnnen!!!); Guanahani, Sereno och Carl Gustav varav alla utom Sereno har eget spa.

Sereno har dĂ€remot möjligheten att ringa in en spaterapeut nĂ€r man helst önskar en behandling av nĂ„got slag, och man kan dĂ„ ocksĂ„ vĂ€lja om man vill fĂ„ den utförd pĂ„ rummet eller utomhus – kanske pĂ„ deras strand eller i skuggan av en palm.

Entrén till fabriken dÀr de producerar spaprodukterna St Barth.

Det spamÀrke som anvÀnds Àr produktserien med samma namn som ön; Ligne St Barth. VÀldoftande och lokalproducerat. Vi hann Àven med ett kort besök pÄ deras produktionsenhet som syns pÄ bilden hÀr bredvid, butiken i huvudstaden Gustavia var tyvÀrr stÀngd för ombyggnad för tillfÀllet.

Alla tre hotellen hÄller toppklass och skulle fÄ vem som helst knÀsvag över möjligheten att spendera en vecka eller tvÄ dÀr (Select Travel har dem i sortimentet om nÄgon har kassa tung nog att boka in sig pÄ dem!).

Men nu Ă€r det att vara tillbaka i verkligheten igen. Ingen som bĂ€ddar sĂ€ngen, frĂ„gar hur jag vill ha mitt kaffe eller min omelett, ingen strand att hoppa i land pĂ„ eller svĂ„ra beslut att ta som vilken klĂ€nning jag ska bĂ€ra under kvĂ€llens middag
 Utmaningen blir att sĂ€tta guldkant pĂ„ vardagen Ă€ndĂ„, och att njuta av resan Ă€ven sĂ„hĂ€r i efterhand. Jag lĂ€ngtar redan efter att fĂ„ Ă„teruppleva alla hĂ€rliga ögonblick nĂ€r jag skriver om mina intryck och upplevelser framöver i olika artiklar! 🙂

Kommentera gÀrna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Spabanken pÄ sociala medier