Sparockar och karibisk längtan

Eftersom jag jobbar hemifrån har jag förmånen att kunna ta det lugnt när jag vaknar. Sambon stressar iväg ut i kylan till bussen, medan jag oftast kan dra mig och sen långsamt tassa upp.

Först drar jag på mig en sparock (någon av alla dessa man får när man besöker ett spa ni vet) och gör sedan min morgontvättprocedur. Sen koll av mail och så småningom när aptiten vaknat; frukost. Ibland går jag också en sväng runt kvarteret.

Förra veckan var jag grönmönstrad med logo från Vildmarkshotellet på bröstet. Idag är jag mörkblå med deras vita liggande S på ryggen. Det är Sturebadets rock jag svept om mig. Jag påminns att det var alltför länge sedan jag var där, och börjar längta…

Längtar gör jag också till lördag. Då åker nämligen jag och sambon till Dominikanska Republiken! Ganska så skönt att slippa kylan igen (det var ju inte särskilt länge sedan vi var i Karibien ;-)) och framförallt ska det bli spännande att upptäcka några nya platser.

Det blir första gången på Dominikanska Republiken för mig, liksom på Aruba dit vi också ska. Där har jag blivit tipsad om en kroppsbehandling med rom som låter härligt lokal och exotisk! Det är alltså ännu en kryssning som står på programmet – denna gång med fartyget Vision of the Seas som ju kommer hit till Östersjön i vår (mer om detta). Jag ska reka lite i förväg för att kunna tipsa om vad man kan förvänta sig.

Själv förväntar jag mig mycket redan! 🙂

ps. Läs min kryssningsartikel i Metro från igår om bland annat Vision of the Seas!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier