Första intrycken av Dharmazones nya Afrika-serie

Jag måste berätta en sak till från Fjällnäs-besöket. Kanske lite insider-nördigt men i alla fall… 🙂

Ni som känner till Dharmazones produktserie Möllevik har säkert som jag väntat med spänning på deras afrikanska resa; Sabi Sands. Med resa menar jag förstås nästa produktserie men eftersom de finurligt nog döper dem till geografiska platser, fiktiva visserligen men ändå, så blir varje upplevelse som en resa.

När jag besökte Fjällnäs fick jag veta att de redan använder de första produkterna i den afrikanska serien, även om de gör det inom sina egna behandlingar med samiska namn, så det är inte så lätt att veta som kund. Som jag skrev tidigare testade jag bland annat en behandling som hette Oaivi och i den ingick dels en skalpmassage med stimulerande olja, dels en skalpmask – båda från Sabi Sands-serien.

Intrycket från själva behandlingen var främst att det var väldigt skönt och avslappnande. I slutet fick jag en varm handduk om huvudet och skalpmasken lämnades kvar i håret. Sedan gick jag in i bastun och lät masken verka ytterligare. Resultatet när jag sköljde ur masken lät inte vänta på sig; jag kände direkt hur lent håret blev och när jag fönade det torrt (det var jag tvungen till eftersom jag skulle ut i kylan direkt efteråt) så blev stråna alldeles silkeslena och följsamma! Härligt för ett vintertorrt och statiskt burr!

Så, nu väntar jag med spänning på pressreleasen över hela serien, för första intrycket bådade verkligen gott!

ps. Om du vill uppleva någon av Dharmazones ”sparesor” så gå in på deras hemsida här där du kan se var närmaste återförsäljare/spa finns.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier