Spa på camping – nytt och hett

_MG_8811_1
Badmöjlighet och vatten fanns även om man inte begav sig till spat. Här den fina barnpoolen på Daftö camping. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Sommaren har varit rik på upplevelser! Om jag flög och for i våras så har vi kört och flängt nu i sommar. Det har varit roligt, intensivt – och väldigt familjeanpassat.

_MG_8804_1
Ännu en pool på Daftö Camping. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

En av alla parker och världar (torra som våta) vi har besökt var Daftöland där temat var sjöröveri och pirater! Hade aldrig hört talas om det innan och det var riktigt bra faktiskt (poolbilderna är inte själva piratlandet utan den tematiserade barnpoolen).

Det hela är en del av den femstjärniga campingen Daftö i Strömstad men eftersom vi just koncentrerade oss på att leka pirater blev det inte mycket tid över för wellness, trots att området hade ett spa, eller i alla fall ett wellnesscenter.

_MG_8814_1
Även campare får stela muskler (kanske speciellt dem!).

Ni som känner mig väl och har följt mig förstår säkert ångesten i detta: ett spa inom armslängds avstånd som gick mig förbi! Jag skämtar förstås, men bara lite – all spaverksamhet – stor som liten är av intresse och väcker min nyfikenhet 🙂 .

Jag får därför så här i efterhand bara konstatera att OM jag hade besökt dem hade jag förmodligen bokat ”hela kitet”, det vill säga deras ”Spabehandling De Luxe” för 800 kronor med skrubb och oljemassage för hela kroppen och ansiktet.

Campinglivet är på uppsving säger SCR och förmodligen är det därför som anläggningarna utökas med fler och mer aktiviteter, inte bara för barn. Andra campingar som har spa är till exempel Regenbogen i Åhus och Kerstins Udde.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier