Spaservice på flygplats ingen dum idé

Det var förstås en hel del jag inte fick med i min lilla reserapport igår. En sak jag inte nämnde var min nästan 20 timmar långa sejour på flygplatsen i Nice…

På grund av ett skadat plan fick alla invänta att såväl tekniker som reservdelar skulle flygas in vilket tog sin lilla tid, minst sagt. Under tiden hann man bli både rastlös, trött, uttråkad – ja det mesta faktiskt. Då kom jag att tänka på den spa-artikel jag skrev i höstas för tidningen Travel News om flygplatsspa. Synd att inte Nice hade ett.

Madrids flygplats har ett bra som jag också testat, London Heathrow likaså. Helsingfors kommer att få spa och wellnesscenter i sin nya Asien-terminal som ska stå klar nästa höst, och flera flygbolag har börjat med olika spatjänster som ska öka passagerarnas välbefinnande. British Airways till exempel erbjuder sina förstaklass-resenärer en avkopplande/uppiggande spabehandling före avfärd/vid landning, Lufthansa lär ha massagefunktion i vissa stolar ombord, och på Charles de Gaulle i Paris erbjuder Airfrance numera tillsammans med Clarins sina förstaklass-resenärer en avkopplande anti-stress-massage.

Suck, vi var ju i Frankrike igår – så var var Clarins-massagen? Vi flög Norwegian…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier