Heeeelt otroligt! Jag trodde inte mina ögon när jag fick se resultatet halvvägs in i behandlingen idag. En behandling jag för övrigt inte alls var beredd på…jag ska erkänna att jag kom lite oförberedd, och lika bra var kanske det, även om det inte var någon skalpell jag la mig under utan elektrisk ström.

Caritas lift firming-behandling använder en särskild apparat; Ideal Pro-lift som uppenbarligen kan utföra små underverk! Två svampar med olika elektrisk laddning förs över ansiktet, dels i ett djuprengörande steg, dels i ett muskelstimulerande steg. Och det var efter det senare som jag fick mig en titt i spegeln, efter att min terapeut Emma (som egentligen är utbildare) arbetat på halva ansiktet.

Huden hade stramats till så mycket att ena mungipan pekade UPPÅT medan den andra hängde nedåt!!! Det var heeelt otroligt som sagt, jag blev verkligen häpen över det fantastiska resultatet. Samma sak upprepades efter att hon behandlat ögonområdet med en pennliknande metallpinne med en rund topp; det behandlade området var lyft och hade nästan ingen påse alls kvar under ögat medan den andra, obehandlade sidan såg…tja, inget vidare ut faktiskt :-).

För den som funderar på att ge ansiktet en ”kick” och känner att huden börjar bli lite hängig kan jag varmt rekommendera denna behandling. Det känns, det ska poängteras, men det gör inte ont. Det mer stack och pirrade och när svamparna kom nära mun och näsa drog det lite obehagligt i tänderna, men det var inget man inte kunde stå ut med. Och det går att ställa in olika styrka så det är bara att säga till så att nivån känns bra.

Emma var fantastisk med mig, pedagogisk och lugn med superfin teknik. I behandlingen ingick förstås också rengöring, peeling, mask och massor av lyxiga massagemoment. Allt som allt tog det en och en halv timme, och det känns fortfarande jättebra. Tycker själv jag ser många år yngre ut! 🙂

One thought on “Som 25 igen

  1. I onsdags var jag på besök hos företaget Dermarome; agentur för en rad fina hudvårdsmärken som är stora inom spavärlden, exempelvis Decléor, Matis, Priori och Carita. Det är alltid en speciall känsla att kliva in i deras vackra lokaler; entrén är otroligt

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier