Om man avgudar spa som jag gör, och ständigt längtar efter nästa spabesök, måste man ju tro att himlen finns när någon uppfinner den mest geniala present som väl måste finnas inom spavärlden; ett spaogram! Och vill ni veta vad som är bäst av allt – jag fick ett idag!!!

Det är smarta Sturebadet som nu lanserar denna lyxiga tjänst som kan köpas direkt på nätet på spaogram.se och sedan levereras direkt med bud till dörren till den lyckliga mottagaren. Kanske är det att man får allt i en fin kasse och att någon ringer på, istället för att man bara får ett kuvert i handen, som gör att man känner sig extra uppvaktad och uppmärksammad – jag vet bara att det kändes väldigt bra 🙂

Beställaren kan också göra tillval så att mottagaren även får produkter eller en badrock med sitt spaogram. Yes! Rosor och choklad är förlegat, detta är det absolut enda jag vill ha fortsättningsvis; i födelsedagspresent, i julklapp, till namnsdagen… oj vad lätt jag är att ge presenter åt, hihi!

Nu måste jag sussa, för imorgon åker jag till Frankrike för att testa spaavdelningen på Club Meds nyrenoverade hotellanläggning i Opio! Håll utkik efter rapporten…både om Club Med och mitt besök på Sturebadet efter att jag använt mitt spaogram.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier