Vad om du fick drömma fritt om dina framtidsutsikter…?

Jag drömmer fritt om mina framtidsutsikter

Halloj där, här kommer ett skepp lastat med lite ”förveckotankar” – om det nu finns ett sådant ord? Annars har vi just myntat det!

Som jag skrev på min instagram igår älskar jag måndagar. Allt tvärvände när jag startade eget företag. Innan hade söndagar varit förknippade med viss ångest. Nu har jag i 20 år längtat efter att veckan ska börja igen. Det är sådana känslor som talar om att man tagit rätt beslut. 🙂

Inte alla kan starta eget. Det passar inte heller alla, så det är inte det som är min poäng. Men, alla kan göra något, om aldrig så litet, för att eliminera känslor av obehag i vardagen. Se över vad ditt liv innehåller som skaver och inte känns bra. Det kanske inte alls är din jobbsituation utan något annat. Men du och bara Du har makten över ditt liv och att skapa de omständigheter du vill ha för att må bra.  

Börja drömma! Ditt liv, ditt ansvar

Ofta lurar vi oss själva och tror att ”japp, såhär är det, detta var min lott i livet” men det är inte sant. Tänk fritt, tänk vilt, tänk utanför boxen som man brukar säga. Hur skulle du vilja att ditt liv såg ut om du fick drömma fritt?

Kanske måste du säga upp dig, sälja huset, flytta, göra slut, säga upp en relation, knyta an till en annan, röja en garderob – eller på ditt mentala vindsförråd. Det handlar om att våga och att visa sig själv den kärlek du vill att andra ska visa dig.

Och det klart att det inte alls måste handla om något världsomvälvande, du kanske bara vill bli lite bättre på något, skapa en ny hälsosam vana, gå upp tidigare på morgonen, lägga dig tidigare, spendera mer tid med familjen, börja styrketräna eller äta mer grönsaker. Eller choklad. 😉

Ditt liv, ditt val, ditt ansvar. Glöm inte det. Kram! 

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier