Premiär för Sveriges enda riktiga spablogg!

Ta-da! Guldkantad premiär för min spablogg! Glitter och glam, fyrverkerier och fest, röda mattan är utrullad! Inte. Det är jag och laptopen i en härligt andaktsfull tystnad. Bara en förvirrad fågel som tror det är vår hörs kvittra, medan solen kastar lekfulla strålar mellan husväggarna utanför fönstret. Ljuset gör mig lycklig.

Här på Spabanken kommer du att kunna läsa om det mesta som rör spaområdet; sköna ansikts- och kroppsbehandlingar, träningsrelaterade ämnen, det inre lugnet och tips som får dig i balans, samt smått och gott om vad du helst bör stoppa i dig för att må på topp. Högt och lågt, personligt och kommersiellt i en härligt, salig blandning! Ofrånkomligt kommer det också dyka upp allt från boktips till träningsmode, undergörande krämer och tips på fiffiga produkter. Helt beroende på vad jag ramlar över i min jakt på De Bästa Investeringarna för Dig! För det är det som Spabanken handlar om – hur du gör dina bästa och allra viktigaste investeringar någonsin – nämligen i dig själv.

Jag som kommer rapportera till dig från Stockholm och resten av världen heter Heidi Rovén och är frilansskribent. Allt om Resor har kallat mig Sveriges spadrottning och av Metro med flera har jag tilldelats den generösa titeln spaexpert. Själv skulle jag säga ”spaoholic”! Intresset för spa har fötts ur en kombination av en genuin nyfikenhet på begreppet hälsa och många års arbete som reseskribent. På mina resor världen över började jag nämligen ganska snart testa olika spa, ta reda på mer om olika länders hälsotraditioner och intervjua hälsoexperter. På så sätt har jag byggt upp kunskap och erfarenhet. Mina artiklar om hälsa, skönhet och resor hittar du i en mängd olika tidningar och magasin (du kan läsa mer om vilka på www.cobertura.se). Men senaste nytt om spa kommer du alltså från och med nu att hitta här!

2 thoughts on “Premiär för Sveriges enda riktiga spablogg!

  1. Hej Heidi! Jag skulle vilja komma i personlig kontakt med dig. Hur gör jag då?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier