Grymt bra spaerbjudande; spabesök + spabok!

Ett spaerbjudande du inte vill missa.

Här kommer ett dunderbra julklappstips för dig som fortfarande sliter ditt hår över vad du ska ge till din syrra/mamma/vän/sambo/man… ja, för faktum är att spa passar alla! Vem gillar inte att njuta liksom? Och efter all julhets är det väl perfekt att få ta det lugnt och bara samla tankarna inför 2022. Denna klapp har också den trevliga tvisten att även DU får njuta utan att det kostar extra!

Ta med dig den du vill på ett spadygn hos Skepparholmen Nacka (cirka 20 minuter från Stockholm City) enligt nedanstående upplägg – utan extra kostnad! Självklart kan du ge bort detta 2-för-1-erbjudande också till två andra som du tycker ska få njuta tillsammans. Eller boka 2 rum, alltså för 4 fast ni bara betalar för 2…(plus får en bok per rum).

Spabankens spaerbjudande ”nystartsnjutning” inklusive spabok

Spaboken ”Spabesökarens 10 budord”,
Eftermiddagskaffe med tillbehör,
Entré till spa med pooler, bastu, relax och gym (inkl. digitalledda träningspass),
Trerätters middag inkl. kaffe, 
Övernattning i del av dubbelrum eller enkelrum,
KRAV-märkt frukost.

Lån av handduk, badrock och tofflor ingår liksom fri parkering och wifi. Observera att åldersgränsen på spa är från 16 år, och att erbjudandet bara gäller dessa för ankomstperioden 2022-01-03 till 2022-01-05. Erbjudandet gäller i mån av plats (så köp först, ge bort sedan, inte tvärtom ;-)) och under förutsättning att inte nya pandemirestriktioner tillkommer.

Pris för ovanstående spaerbjudande för två personer i dubbelrum 1795 kr. Lägg till 200 kronor och uppgradera från standardrum till premium, eller lägg till 400 kronor för ett deluxerum. Vill du köpa till fler spaböcker kan du beställa det vid bokningstillfället för specialpriset 100 kronor.

För att boka, kontakta försäljningsavdelningen på info@skepparholmen.se och uppge koden ”Spabanken” men skynda, skynda – rummen för ett så här bra erbjudande lär gå åt snabbt! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier