Ekologisk duscholja från Rapsodine hjälper torr vinterhud

Duscholja låter kanske som något för bebisar men det är världens bästa rengörare även för vuxna när huden är torr. Så här vintertid öser jag på fukt och näring, min hud skriker efter det, det bara kan inte bli för mycket.

Att tänka återfuktning i varje steg för huden är ett bra knep. Och som bekant torkar vatten ut. Alltså är en icke-uttorkande duschkräm ett bra första steg. Här finns många alternativ men den jag testade imorse och verkligen gillar är Miafrid Pure Showeroil. Miafrid- serien tillverkas av Rapsodines och är ekologisk baserad på svensk rapsolja.

En duscholja är inte fet, denna löddrar milt och doftar gott. Jag förväntade mig faktiskt inte så mycket av just doften men den är tilltalande åt det blommiga honungshållet så även där får den plus. En pumpflaska på 250 ml kostar runt 160 kronor.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier