Nu är jag ute och motionerar var och varannan dag oavsett väder, det går liksom inte att låta sig styras av vädret i Sverige, eftersom det lika gärna kan ösa ner i veckor som solen kan skina i dagar.

Igår klädde jag mig i tät jacka och keps som skulle ta emot regnet och begav mig sedan ut i spåren ovanför Karlbergs slott. Där är det grönt, lummigt och så sommarlikt det går att begära såhär när man bor mitt i Stockholms innerstad.

Jag fick verkligen så jag teg! När det började regna lite väl mycket så letade jag desperat efter skydd. Det dök upp i form av den vackra tempelbyggnaden mitt i parken; Dianas tempel, där jag gick in och väntade tills ovädret lagt sig.

Det var faktiskt första gången jag tränat i ett tempel! Järnstaketet kring den tjusiga urnan längst in blev min ledstång för bensparkande styrkeövningar och med alla pelare omkring mig utförde jag svettframkallande mag- och lårträning.

Idag har jag mer tur. Solen skiner och jag ska nu skynda mig ut för att njuta av att röra på mig innan det är dags att packa. Ja just det – imorgon flyger jag till Barcelona för att närvara vid invigningen av rederiet MSC:s nyaste fartyg Splendida! Ombord finns förstås spa… Tjoho!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier