Resultatet av Baby Foot

Nu har det gått tillräckligt lång tid för att bedöma produkten Baby foot som jag skrev om för ett par veckor sedan. Och funkar det?

Ja då, det funkar! Resultatet får absolut godkänt. Fötterna är verkligen lena även om det hårdaste på kanten av stortån inte är helt borta. Jag har inte smort fötterna så de ser kanske lite torra ut men de är väldigt mjuka och lena runt hela hälen och på sidorna. Det kan ju hända också att inte så mycket produkt kom på själva stortån, vad vet jag.

Det tog ungefär ett par dagar – en knapp vecka innan jag märkte att huden började flaga av. En dag fick jag verkligen gå tillbaka in i duschen och gnida bort det för det bara rasade :-).

Plus för att jag aldrig fick ont i fötterna eller att för mycket lossnade så att de känns för nakna eller till och med som om de kan bli ömma. Det gör de inte alls. Bara mjuka och lena.

Skulle jag köpa det igen…? Tja, stortån kommer jag få fila i vilket fall nu för att få ner det lite till. Men resten av foten hade jag inte kunnat fila till detta resultat. Så ja, jag tror nog att jag kan tänka mig det! Som en ”fot-makeover ” såhär inför sommaren till exempel! Det känns väldigt fräscht. Betyg 4 av 5.

Nu ska jag ta ett par kvällar då jag fullkomligt öser härliga fotoljor och balsam över fötterna och packar in dem och sover med godsakerna så att fötterna får mycket näring nu när de är mjuka. Sen är jag redo för en riktig sandalsommar! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier